KOLARI- JA PALOVAKUUTUS
Tämä vakuutustyyppi korvaa kilpa-autoosi kohdistuneita kilpailujen, harjoitusten tai testien aikaisia odottamattomia kolari- ja palovahinkoja. Vakuutus vastaa vain omasta ulosajosta aiheutuneet vahingot vakuutetun kilpa- autolle. Ulkopuolisille aiheutuneita vahinkoja vakuutus ei korvaa eikä myöskään kolmannen osapuolen aiheuttamia vahinkoja, vaikka ne kohdistuisivatkin vakuutetun ajoneuvoon. Myöskään henkilövahingot eivät kuulu kolarivakuutuksen piiriin. Niin sanotut ”rutiinihajoamiset” kuten puskurit, kulmat, helmat tms. osat, jotka vaurioituvat ilman varsinaista ulosajoa, eivät kuulu vakuutuksen piiriin.
VARASTOINTI- JA KULJETUSVAKUUTUS
Tarjoamme kilpa-autollesi siirtojen, kuljetusten ja varastoinnin aikaista vakuutusturvaa (myös tieliikennerekisteröimättömille ajoneuvoille). Vakuutus kattaa siirtojen ja lyhytaikaisten säilytysten ajat myös muualla Euroopassa.
KULJETUSKALUSTO- JA TYÖKALUVAKUUTUS
Tarjoamme vakuutusturvaa myös kuljetuskalustolle ja työkaluille kilpailumatkojen ja säilytysten ajalle mahdollisten vahinkojen varalle. Näin varmistamme täysin turvatun kilpailutoiminnan.
URHEILIJAN TAPATURMA- JA TOIMEENTULOVAKUUTUS
Kuten kilpa-autosi, myös sinä olet meille arvokas. Siksi tarjoamme myös henkilökohtaisia vakuutuksia turvaamaan mahdollisia hoitokuluja ja toimeentuloasi mahdollisen vahingon jälkeen. Vakuutus on voimassa kilpaillessasi Suomen lisäksi muualla Euroopassa ja laajalti ympäri maailman.